Qui som?

Aquesta bojeria l'encetem diferents persones que, posats a estar confinats, donem veu a la cultura popular des d'un prisma un "xic " diferent.

L'equip està format per cinc membres que colaborem:

Paula Vallejo Gómez

Gestora cultural, 31 anys

Entre Sant Celoni i Barcelona

Infectada pel mal de la cultura i la faràndula. -No tant- jove precària sense mútua. Sóc addicta als micròfons, les sèries i la ratafia. He provat diversos remeis com moure la cadera a un esbart, concentrar-me fent acords amb la guitarra o posar-me sota les espurnes del foc… sense cap èxit.

@vdevallejo

paula@viruspopular.cat

Amadeu Carbó i Martorell

Educador Social i Folklorista. 50 anys (sí 50 i acabats de fer). Barcelona

Visc enamorat d’aquest país i de les cultures populars que li donen personalitat. Tot i així no és fàcil ja que tota la meva activitat l’alterno amb dolors aguts de morenes, lesions de cervicals, alguna grip de tant en tant, i episodis de corrupies etc. Però per coses infeccioses que realment valen la pena explicar, vaig patir una hepatitis provocada per una toxoplasmosi que va aturar el meu creixement normal. Fins el 16 anys vaig medir 1,50 (tinc fotos) i amb 60 dies vaig passar de metre i mig a metre vuitanta, una ruina amb roba i sabates, els pares no m’ho van perdonar mai. Ara escric, vaig per les teles, i faig ràdio, sóc un viciós dels microfons.

www.amadeucarbo.cat

@amadeucarb amadeu@viruspopular.cat

Arnau Cristóbal Mestres

Publicitari i Consultor tecnològic, 37 anys

Barceloní

Animal de l’arca viralitzat per la cultura popular. Apassionat de les seves flames i espurnes i coses zoomòrfiques. Incitador, motivador i viralitzador de propostes gestades des de la base. Intent de bufador de canya doble. Algun que altre trencament d’ossos i músculs, però bé, seguim caminant!

@arnaucristobal

arnau@viruspopular.cat

Francesc Buxeda i Aliu

Comunicació, 50 anys.

Santa Coloma de Farners.

Vaig néixer amb fòrceps, que ja imprimeix caràcter. La fimosi em va tenir amargat bona part de la meva infantesa. Però he tingut dos fills magnífics sense haver de passar pel quiròfan. I per la resta, tinc una salut d'autònom... Un refredat de mig matí cada any i quatre dècimes mal contades cada dos. La pròstata encara funciona i em sento bullir la sang. Salut i quilòmetres!

www.francescbuxeda.cat

@francescbuxeda francesc@viruspopular.cat

Xavi Malet Mumbrú

Dissenyador gràfic 55 anys

Barcelona

Creatiu a l’hora de tenir contratemps de salut. M’encanten els quiròfans: apendicitis, arteriografía, fascitis, hemorràgia celebral fa dos anys, i ara fa 3 setmanes, per rematar, una gran infecció que m’ha deixat un altre pas per quiròfan, 16 punts de sutura al braç arran d’una infiltració i 15 dies d’hospital. Crec que a hores d’ara ja soc inmune a qualsevol cosa. Ah! per cert, tinc diabetis melli- tus 2. Salut

www.sabilana.cat

xavi@viruspopular.cat