Neix "Virus Popular"

Nota de premsa 13 de març de 2020

NEIX “VIRUS POPULAR” L’STREAMING CULTURAL A PROVA D’ALARMES

Amb el lema “Contra el CoV-19 bona cara” oferirà converses en directe i continguts de cultura popular online.

Capítol d’estrena: “De les 7 plagues d’Egipte al Coronavirus. Part 1” amb el confinat Amadeu Carbó.

Aquest dissabte 14 de març, a les 22 hores, s’estrena el canal VIRUS POPULAR que oferirà una conversa diària amb l’objectiu d’entretenir la població confinada que no podrà gaudir d’actes culturals a l’aire lliure i de tota mena que han quedat suspesos.

Aprofitant les noves tecnologies, oferirem converses diàries per donar a conèixer confinats que treballen d’una manera entusiasta per la cultura d’aquest país des de plataformes i amb objectius ben diversos. Amb ells tractarem d’una manera, directe i desacomplexada, temes com ara el tractament de les plagues bíbliques, de gènere, de raça, d'associacionisme, d’apoderament dels espais públics, de gestió d’equipaments...

La tria dels confinats i les xerrades aniran a càrrec del folklorista Amadeu Carbó i la comunicadora i gestora cultural, Paula Vallejo. La resta de l’equip l’integren l’Arnau Cristóbal, en l’aspecte tècnic, en Xavier Malet, com a dissenyador gràfic, i en Francesc Buxeda i Aliu, en la comunicació.

Els continguts de VIRUS POPULAR els podreu seguir a través de les plataformes web, YouTube, Facebook, Twitter i Instagram.

www.viruspopular.cat / #viruspopular / @viruspopular / @virus.popular