Neix "Virus Popular"

Nota de premsa 16 d'abril de 2020

VIRUS POPULAR CONFINA SANT JORDI UNA SETMANA SENCERA

Del 20 al 26 d’abril, a les 22 hores, al Canal YouTube:

Cada dia un capítol amb una temàtica relacionada amb la Diada

El 26 d’abril, a les 12 del migdia, en directe:

II Vermut Pandèmic - Especial Kahoot Sant Jordi amb Virus Panera en joc

Després de l'èxit de participació de la primera edició del Vermut Pandèmic desbordant les inscripcions previstes, recuperem forces per un bon motiu i Virus Popular vol celebrar el Sant Jordi 2020 amb una proposta cultural i festiva de primer nivell.

Per aquest motiu hem decidit celebrar no només el dijous 23 d’abril, si no tota la setmana, amb set capítols relacionats amb el patró de Catalunya des de tots els vessants possibles.

La programació s’iniciarà el dilluns 20 i finalitzarà el diumenge 26, amb set capítols que s’emetran a les 22 hores pel nostre Canal YouTube, amb la següent programació:

  • Dilluns 20: Llibreter confinat, amb en Lluís Marmi.

  • Dimarts 21: La Incorrecta confinada, amb La Incorrecta.

  • Dimecres 22: Rosa confinada, amb l’Astrid van Hinkel.

  • Dijous 23: Editor confinat, amb en Norbert Tomàs.

  • Divendres 24: Sexualitat confinada, amb Les Mandràgores.

  • Dissabte 25: Fantasmes confinats, amb la Victòria Badia i la Sibil·la Vigna.

  • Diumenge 26: Xarxes confinades, amb en Rafel Pérez Sorlí.

II Vermut Pandèmic especial Sant Jordi en directe: tothom podrà participar, però només els inscrits optaran a la Virus Panera.

La setmana de Sant Jordi tindrà el seu punt àlgid el diumenge 26 a les 12 hores amb la segona edició del Vermut Pandèmic, on convocarem a tothom a participar en directe al concurs Kahoot especial Sant Jordi. Només tindran opció de guanyar la gran Virus Panera les persones que abans de la data del concurs s’hagin afanyat a inscriure’s al nostre web www.viruspopular.cat.

Degut a l’èxit de la primera edició, que va superar el límit previst del centenar d’inscrits, en aquesta ocasió hem decidit incrementar la participació fins a un màxim de 150 persones.

Vols col·laborar amb la Virus Panera?

El premi que s’endurà la persona guanyadora estarà format per tota una sèrie de regals que els nostres col·laboradors aniran aportant i que faran créixer la Virus Panera fins al dia que arribi el concurs.

Les entitats i empreses que decideixin col·laborar aportant un obsequi relacionat amb productes artesans o activitats de cultura popular, ho podran fer omplint el formulari que trobaran al nostre web.