▶️ #VÍDEO JA PODEU GAUDIR DEL #VERMUTPANDÈMIC (29 de març) I DEL CONCURS DE CULTURA POPULAR #VIRUSPANERA

📣 Passeu una bona estona recordant les #actuacions musicals i contestant les 12 preguntes sobre #cultura #popular de la VIRUS PANERA que va guanyar PAU BENÍTEZ 🎉‼️

👉 TOT L'EQUIP DE #VIRUSPOPULAR US AGRAEIX DE NOU LA VOSTRA COL·LABORACIÓ COM A #PARTICIPANTS, #ARTISTES O DONANT #REGALS!

😊 SEGUR QUE ENS INVENTAREM MÉS SORPRESES!

Vermut Pandèmic

El Vermut Pandèmic es va engegar en la seva primera edició amb l'actuació de diferents persones de la cultura popular que aportaren el seu gra de sorra per poder gaudir aquests dies de confinament que portem!

  • Què?: Virus Popular organitzem un Vermut Pandèmic on gaudirem d'actuacions musicals i artístiques mentre gaudim d'un divertit concurs online sobre Cultura Popular, a través de la plataforma Kahoot. La persona guanyadora se’n durà una #VirusPanera immensa amb un munt de regals cedits per empreses i entitats col·laboradores, i que anirà creixent durant aquests dies.

  • Quan?: Diumenge 29 de març, a les 12 hores,

  • Com farem el Vermut Pandèmic?: A través de l'eina virtual amb que fem les videoconferències (meet.google.com). Prèvia inscripció dels participants!

  • Com farem el sorteig?: Farem servir l'eina Kahoot on s'haurà de participar +info


Actuacions Musicals i artístiques

Els volem agraïr i ens fa molta il·lussió que hagin decidit col·laborar desinteressadament en aquesta iniciativa, artistes de la vàlua de:

Manu Sabaté amb La Gralla Inquieta

Manu Sabaté és un dels primers músics catalans que ha portat la gralla fora del seu context habitual, la música tradicional, i ha experimentat amb nous gèneres i llenguatges com ara la improvisació. A més de la gralla, Manu Sabaté també toca el Clarinet, el Clarinet Baix i la Tarota.

Ha estat docent de l’Aula de Sons de Reus, al CAT de Gràcia, a l’Escola de música municipal de la Garriga, de l’escola barcelonina MúsicActiva i de l’Associació Cultural La Tarota de Vilafranca, és també professor de les colònies per a joves intèrprets folk d’Arsèguel i ha fet màsterclass de música tradicional catalana a Helsinki.


Clara Poch i Marçal Cakvet

La zona de confort de Clara Poch i Marçal Cakvet són els escenaris de circ, on amb la música com a fil confuctor, el duet ha anat teixint un tarannà artístic particular que ja compta amb més de deu anys de trajectòria.

El polifacètic duet que conforma la companyia de circ contemporani Mumusic Circus emprèn ara un projecte musical molt personal que no deixarà de sorprendre’ns.

Aquesta vegada agafen els instruments i fan un pas més en la seva evolució musical.

Companyia de pallassos La Tête

És un jove projecte liderat per en Bernat Fugarolas que ens extreurà un número del seu primer espectacle “Tempus Fugit”, nominat als premis de circ Zirkolika, adaptat a l’experiència del confinament.


Gina, de River Omelet

La Gina és membre del grup de folk gracienc River Omelet, que fa tot just tres dies acaben de treure el seu primer EP: Wild darts!


Virus Panera - Patrocinadors

Obsequis cedits per entitats i empreses de la cultura en qualsevol de les seves vessants.

La panera que se sortejarà al final del Vermut Pandèmic, i que anirà creixent en premis en aquests dies -fins arribar al diumenge 29-, és possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’entitats i empreses relacionades amb la cultura i la tradició.

De moment la panera està integrada per: